Zakelijke bijeenkomsten

Organiseert u een vergadering, congres of personeelsfeest en wenst u uw werknemers, klanten of gasten iets lekkers voor te schotelen? De chef-koks en serveurs van Salons Roskam in Merelbeke staan in voor een professionele, luxueuze catering.

Afgestemd op uw evenement

Bij Salons Roskam is elk bedrijfsevenement mogelijk; van een bedrijfslunch, personeelsfeest, pensioenviering, receptie en vergadering tot incentive, seminarie en congres. We stemmen onze gehele service af op uw maat.

Naast professionele events zijn we ook uw cateraar voor privéfeesten en -gelegenheden en organiseren we onze eigen evenementen.

Professionaliteit met een vleugje luxe

Bedrijfsaangelegenheden hoeven geen saaie bedoening te zijn, integendeel. Verwen uw werknemers, (potentiële) klanten of gasten en laat u bijstaan door Veronique en Thierry van Salons Roskam. Onze cateringservice is beschikbaar in uw bedrijf of op een eventlocatie, maar u kan uw gelegenheid ook bij ons organiseren. We beschikken over ruime zalen in balzaalstijl met prestigieuze sierelementen en een fabelachtige tuin. De inrichting van onze zalen gebeurt volledig naar wens, zoals een zittende of staande opstelling en zowel binnen als buiten.

Capaciteit

U kan bij ons terecht met groepen vanaf 20 personen. Afhankelijk van het type evenement hebben we twee ruimtes beschikbaar, een voor 50 en een voor 300 personen. De tweede zaal kan opgesplitst worden in twee delen. U kan ook onze tuin huren die ruimte biedt voor zo’n 30-tal mensen.

Hoogstaande catering

Uw bedrijfslunch, personeelsfeest, pensioenviering, receptie, vergadering, seminarie of congres verrijken met een mooi menu? De catering van Salons Roskam is werkelijk het neusje van de zalm. Onze chefs toveren een driegangenmenu op tafel, met een voor-, hoofd- en nagerecht, maar alles is aanpasbaar naar wens. Per gang bieden we 15 à 20 opties aan. U kan reeds kennismaken met onze gerechten tijdens onze eigen evenementen. Daarnaast hebben we een waaier aan wijnsoorten ter beschikking in onze wijnkelder.

Salons Roskam, uw eventlocatie bij uitstek

Culinaire catering

Professioneel personeel

Eventlocatie in luxueuze stijl

Grote privéparking

7 dagen op 7 beschikbaar

Volledig afgestemd op uw budget

Kom langs of ontvang een prijsofferte