Meer over Salons Roskam

Gastronomisch tafelen, op locatie of bij ons

Een bijeenkomst met familie, vrienden, collega’s en klanten kan niet zonder een smakelijk hapje en drankje. U hoeft zich niet te bekommeren over inrichten, boodschappen doen, koken, opruimen of afwassen dankzij de sublieme cateringdienst van Salons Roskam. Onze culinaire chef-koks toveren hoogstaande gerechten op tafel en onze serveurs garanderen een professionele, verzorgde bediening. We bieden onze cateringservice aan bij u thuis, op locatie of in onze zalen.

In kleine of grote kring, particulier of zakelijk

Een doopfeest, verjaardagsfeest of jubileum? Een zakenlunch, personeelsfeest of congres? Wij voorzien elk event van het gepaste menu. Maak kennis met onze kookkunsten tijdens onze eigen evenementen en kies uit 15 tot 20 gerechten per gang voor uw feest. Ook andere opties zijn mogelijk, zoals uitgebreidere menu’s of vlees-, vis-, kaas- of vegetarische buffetten.

Een eventlocatie met een balzaalgevoel

Mag uw event wat meer luxe uitstralen? Dan zit u goed bij Salons Roskam. Uitbaters Veronique en Thierry creëerden een eventlocatie met een vleugje luxe en romantiek. Onze zalen zijn voorzien van unieke sierelementen en onze tafels van verse boeketten.

Ook onze chefs en serveurs zorgen dat het plaatje klopt. De gastronomische gerechten barsten van smaak en worden vriendelijk en professioneel geserveerd.

Een lekker hapje en drankje op uw evenement?