Onze feestzalen

De komst of doop van een nieuw kindje vieren, een nieuw levensjaar ingaan of de eeuwige liefde eren? Til uw feest of gelegenheid naar het hoogste niveau en kies voor de gastronomische catering van Salons Roskam in Merelbeke.

De cateraar voor elk evenement

Als familiebedrijf heten we bij Salons Roskam iedereen van harte welkom, van jong tot oud, in kleine of grote kring. Onze chefs brengen delicieuze gerechtjes tot leven voor onder meer babyborrels, doopfeesten, recepties, communiefeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten of jubilea. Daarnaast kan u een dierbare herdenken met een koffietafel of rouwmaaltijd in een stijlvolle, serene sfeer. U kan een beroep doen op onze catering voor gelegenheden bij u thuis of op locatie, maar uw feest kan ook bij ons doorgaan. Onze locatie laat u toe om zowel zittende feesten als walking dinners te organiseren, zowel binnen als buiten.

Onze deuren staan eveneens open voor zakelijke evenementen, zoals voor personeelsfeesten, seminaries of vergaderingen. Op regelmatige momenten organiseren we onze eigen evenementen.

Luxueus kader

Uitbaters Veronique en Thierry zetten de puntjes op de i qua interieur, tafeldekking, catering en service. Onze feestzalen baden in romantische luxe met prachtige versieringen en verse bloemstukken. Onze idyllische tuin komt net uit een sprookje, met vijvers, een brugje en veel kleurrijke bloemen.

Capaciteit

Onze eventlocatie is beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen. Onze ene feestzaal biedt plaats aan 50 personen. In onze tweede feestzaal is er ruimte voor 300 personen, maar deze kan ook in twee gesplitst worden. Verder kan u uw feest laten doorgaan op ons terras of in onze tuin met een groep van ongeveer 30 personen. Alles is vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers of mensen die minder goed ter been zijn.

Culinaire catering

Uw feest of gelegenheid verdient een culinair hapje en drankje. Wij bieden een eigen traiteurdienst aan met gastronomische gerechten, klaargemaakt door onze professionele chefs en geserveerd door ons verzorgde personeel. We voorzien een driegangenmenu met voor-, hoofd- en nagerecht. U heeft de keuze tussen 15 tot 20 gerechten per gang, maar alles is mogelijk op maat. Krijg alvast een voorsmaakje van onze kookkunsten tijdens de evenementen die we zelf organiseren en laat u inspireren voor uw eigen feest. Verder beschikken we over een wijnkelder en voorzien we een waaier aan wijnsoorten.

Eventlocatie met net dat tikkeltje meer

Gastronomische catering

Verzorgd personeel

Eigen wijnkelder

Luxueuze feestzalen en tuin

Wekelijks verse bloemstukken

Grote privéparking

7 dagen op 7 beschikbaar

Volledig afgestemd op uw budget

Een prijsofferte of bezoek aanvragen?