Salons Roskam – vormingsdag

vormingsdag - Een fraaie locatie voor een vormingsdag in de buurt van Gent - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een vormingsdag

Een vormingsdag wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Lees meer

Salons Roskam: een vormingsdag in een aangename omgeving

In Salons Roskam kunt u terecht om op klassevolle manier familiale evenementen te organiseren of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Wij garanderen u een wonderlijke omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze grote troefkaarten zijn. Thierry en Veronique Fruit, doen er alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Als het goed weer is kan u in onze prachtige tuin rustig tafelen die u in totale relaxatie brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.