Salons Roskam – seminarie

seminarie - Een schitterende locatie voor een seminarie vlak bij Gent - Salons Roskam

De perfecte locatie voor een seminarie

Een seminarie wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de aangename setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Lees meer

Salons Roskam: een seminarie in een aangename omgeving

In Salons Roskam kunt u aankloppen om klassevol familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te vieren of om gewoon comfortabel van een diner of lunch te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een zeer mooi decor, dat is wat wij u willen bieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u compleet verwennen en zorgen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magnifiek om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer hoog aangeprezen gastronomie die wij u te bieden hebben.