Salons Roskam – jubileum

jubileum - Een luisterrijke locatie voor een jubileum op een kleine afstand van Gent - Salons Roskam

Een bijzondere locatie voor een jubileum

Een jubileum wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een mooi overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de fraaie omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Lees meer

Salons Roskam: een jubileum in een aangename omgeving

In Salons Roskam kunt u altijd terecht om in alle stijl familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te organiseren of om doodeenvoudig in alle rust van een lunch of diner te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een knap decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Thierry en Veronique Fruit, doen er werkelijk alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het mooi weer is kan u in onze formidabele tuin tafelen die u in totale relaxatie brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.