Salons Roskam – eindejaarsfeest

eindejaarsfeest - Een unieke locatie voor een eindejaarsfeest niet ver van Gent - Salons Roskam

Een bijzondere locatie voor een eindejaarsfeest

Een eindejaarsfeest wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een mooi blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Lees meer

Salons Roskam: een eindejaarsfeest in een aangename omgeving

Salons Roskam is een oord waar u baadt in rust op relaxte manier kunt lunchen of dineren en ook elke familiegebeurtenis kunt vieren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, enz.. Wij bieden u een zalige setting waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze strafste troefkaarten zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u totaal verwennen en garant staan dat elk bezoek aan Salons Roskam een blijvende mooie herinnering wordt. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het mooi weer is kunt u in onze formidabele tuin zitten die u in complete relaxatie brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.