Salons Roskam – bedrijfsfeest

bedrijfsfeest - Een schitterende locatie voor een bedrijfsfeest op een kleine afstand van Gent - Salons Roskam

De mooiste locatie voor een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een prachtig uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de fraaie omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Lees meer

Salons Roskam: een bedrijfsfeest in een aangename omgeving

Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust en kalmte op relaxte manier kunt lunchen of dineren maar ook elke familie-aangelegenheid kunt houden: trouwfeesten, jubilea, communies, etc. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles middenin een knap decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult volledig in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magisch om bij zonnig weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u aanbieden.