Salons Roskam – vormingsdag bij Zwijnaarde

vormingsdag Zwijnaarde - Een magnifieke locatie voor een vormingsdag vlak bij Zwijnaarde - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Zwijnaarde voor een vormingsdag

Een vormingsdag bij Zwijnaarde wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een knap uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Dankzij de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een vormingsdag bij Zwijnaarde

Op zoek naar een mooie locatie voor een vormingsdag bij Zwijnaarde? Salons Roskam is een locatie waar u baadt in rust totaal ontspannen kunt dineren en lunchen en eveneens iedere familie-aangelegenheid kunt houden: trouwfeesten, jubilea, communies, noem maar op. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een uiterst fraai decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u van top tot teen verwennen en ervoor zorgen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u eeuwig zal bijblijven. Alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Als het goed weer is kunt u in onze prachtige tuin vertoeven die u in totale relaxatie brengt terwijl u kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een vormingsdag bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw vormingsdag bij Zwijnaarde een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van het allerhoogste niveau, de smakelijkste wijnen en dito desserten, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen beschikken over een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en elke zaal is heel fraai aangekleed en vormgegeven. Voor elk feest van elke schaal beschikken wij over de juiste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een vormingsdag in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd vormingsdag! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kunt u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al onze luxe kan genieten.

Een vormingsdag in een wondermooie tuin

Een vormingsdag in een prachtige tuin bij Zwijnaarde? De prachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een ervaring die je nooit meer vergeet. Het is een ronduit onbeschrijflijk mooi decor, perfect geschikt voor elk soort van feestgelegenheid. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier volledig tot hun recht. U kan hier stijlvol uw gasten ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets ontbreekt. Daar kunt u honderd procent zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze kundige medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedereen een fantastisch feest zal beleven. De creatieve gastronomie is niet alleen verschrikkelijk lekker, maar ook een genot voor de andere zintuigen. Een vormingsdag bij

Gastronomische verwennerij voor een vormingsdag

Op de creatieve kookkunst van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt genieten van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en zeer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst gekwalificeerde team van keukenpersoneel werkt slechts met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw vormingsdag een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een vormingsdag bij Zwijnaarde!