Salons Roskam – vormingsdag bij Oosterzele

vormingsdag Oosterzele - Een magnifieke locatie voor een vormingsdag op een geringe afstand van Oosterzele - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oosterzele voor een vormingsdag

Een vormingsdag bij Oosterzele wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een vormingsdag bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een vormingsdag bij Oosterzele? In Salons Roskam kunt u altijd aankloppen om in alle stijl familiale evenementen te beleven of om simpelweg comfortabel van een lunch of diner te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een aangenaam decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Thierry en Veronique Fruyt, de gastheer en gastvrouw, doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Alles doen wij om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te smullen van de zeer hoog aangeprezen gastronomie die wij u voor u in petto hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een vormingsdag bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw vormingsdag bij Oosterzele een succes wordt! Culinaire creaties van topniveau, de lekkerste wijnen en al even kwaliteitsvolle desserten, maar allereerst gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze feestzalen beschikken over een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle types evenementen aankunnen en iedere ruimte is heel knap aangekleed en vormgegeven. Kortom, wij hebben alles in huis om uw vormingsdag naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een vormingsdag in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd vormingsdag! Als u zonder zorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kan proeven.

Een vormingsdag in een wondermooie tuin

Een vormingsdag in een mooie tuin bij Oosterzele? De schitterende tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een ervaring die je niet zal vergeten. In dit unieke decor zult u zonder twijfel indruk maken op de gasten. Voor elk feestevenementen kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan bij ons in stijl uw genodigden ontvangen terwijl het hen aan niets zal mankeren. Daar kan u van op aan. Of u nu binnen of buiten dineert, of een intiem feest viert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen uiterst lekker, maar ook een lust voor alle andere zintuigen. Een vormingsdag bij

Culinaire verwennerij voor een vormingsdag

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm fier. U kunt smullen van een harmonieuze mix van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst ervaren keukenteam werkt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw vormingsdag een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een vormingsdag bij Oosterzele!