Salons Roskam – vormingsdag bij Merelbeke

vormingsdag Merelbeke - Een oogverblindende locatie voor een vormingsdag in de buurt van Merelbeke - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Merelbeke voor een vormingsdag

Een vormingsdag bij Merelbeke wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een knap blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een vormingsdag bij Merelbeke

Op zoek naar een unieke locatie voor een vormingsdag bij Merelbeke? In Salons Roskam kunt u altijd aankloppen om op klassevolle manier familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te organiseren of om simpelweg in alle rust van een lunch of diner te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles middenin een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult zeer uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor ons is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het mooi weer is kan u in onze beeldige tuin zitten die u in complete relaxatiemodus brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een vormingsdag bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw vormingsdag bij Merelbeke een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam ten volle genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire kunstwerkjes, mooie wijnen en mooi ogende en smakelijke desserten. Onze feestzalen beschikken over een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en elke feestzaal is uiterst knap aangekleed. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw vormingsdag naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een vormingsdag in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd vormingsdag! Voor kopzorgenvrij relaxen en genieten kan u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al ons comfort kunt genieten.

Een vormingsdag in een wondermooie tuin

Een vormingsdag in een mooie tuin bij Merelbeke? De fabelachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een belevenis die je niet zal vergeten. Het is een ronduit wonderlijk decor, ideaal op maat voor elk type van feestgelegenheid. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Alle genodigden zullen door onze attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een formidabel feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische pareltjes zijn een genot voor oog en tong. Een vormingsdag bij

Gastronomische verwennerij voor een vormingsdag

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer fier. U kunt genieten van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en immer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst vakkundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw vormingsdag een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een vormingsdag bij Merelbeke!