Salons Roskam – vormingsdag bij Gent

vormingsdag Gent - Een kostelijke locatie voor een vormingsdag op een geringe afstand van Gent - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gent voor een vormingsdag

Een vormingsdag bij Gent wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een prachtig overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Dankzij de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een vormingsdag bij Gent

Op zoek naar een mooie locatie voor een vormingsdag bij Gent? Salons Roskam is een plek waar u baadt in rust ontspannen kunt lunchen of dineren maar ook iedere familie-aangelegenheid kunt houden: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, noem maar op. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat in een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen bieden. U zal compleet in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Als het mooi weer is kan u in onze schilderachtige tuin rustig tafelen die u in totale ontspanning brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een vormingsdag bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw vormingsdag bij Gent een succes wordt! Gastronomische creaties van onbetwiste klasse, de met zorg geselecteerde wijnen en dito desserten, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze zalen beschikken over een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en iedere feestzaal is zeer mooi aangekleed. Voor ieder feest van iedere omvang hebben wij de juiste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een vormingsdag in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd vormingsdag! Voor zonder zorgen ontspannen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam hebben we als doel om alles in in de strijd te gooien zodat onze genodigden zonder zorgen in alle mogelijke comfort kunnen baden.

Een vormingsdag in een wondermooie tuin

Een vormingsdag in een prachtige tuin bij Gent? Elk event bij ons is alleen al dankzij de wonderlijke tuin een gebeurtenis die u niet vlug zal vergeten. Het is een ronduit wonderlijk decor, perfect op maat voor ieder type van feestgelegenheid. Voor ieder soort evenement kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kunt bij ons op klassevolle wijze uw genodigden ontvangen terwijl het ze aan niets zal mankeren. Daar kan u helemaal zeker van zijn. Of u nu buiten of binnen aan tafel aanschuift, of een intiem feest organiseert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met enorm veel zorg voor detail gecreëerde culinaire meesterwerkjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een vormingsdag bij

Culinaire verwennerij voor een vormingsdag

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De met zorg geselecteerde en immer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst vakkundige team van keukenpersoneel kookt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw vormingsdag een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een vormingsdag bij Gent!