Salons Roskam – vormingsdag bij De Pinte

vormingsdag De Pinte - Een fraaie locatie voor een vormingsdag op een geringe afstand van De Pinte - Salons Roskam

De perfecte locatie bij De Pinte voor een vormingsdag

Een vormingsdag bij De Pinte wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fraai uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Door de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Lees meer

Een unieke locatie voor een vormingsdag bij De Pinte

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een vormingsdag bij De Pinte? In Salons Roskam kan u altijd aankloppen om in alle stijl familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te organiseren of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat in een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen bieden. Wij, doen er absoluut alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Als het mooi weer is kunt u in onze schilderachtige tuin zitten die u in volledige ontspanning brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een vormingsdag bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw vormingsdag bij De Pinte een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam genieten van een gezellig samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische meesterwerkjes, klassevolle wijnen en onovertroffen dessertbuffetten. De vertrekken hebben een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere zaal is heel fraai vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw vormingsdag naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een vormingsdag in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd vormingsdag! Indien u zonder zorgen wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Bij ons hebben we als doel om alles in in de strijd te gooien zodat onze genodigden zonder kopzorgen in alle denkbare luxe kunnen baden.

Een vormingsdag in een wondermooie tuin

Een vormingsdag in een mooie tuin bij De Pinte? De prachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een belevenis die je niet vergeet. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, ideaal geschikt voor elk type van feest. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier ten volle tot hun recht. U kan bij ons op stijlvolle wijze uw gasten ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets zal mankeren. Dat garanderen wij u. Alle gasten zullen door onze bekwame personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een formidabel feest zal beleven. Onze met uiterst veel zorg voor detail gemaakte culinaire kunststukjes zijn een genot voor oog en tong. Een vormingsdag bij

Gastronomische verwennerij voor een vormingsdag

Op de creatieve kookkunsten van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer trots. U kunt genieten van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en tevens klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst geoefende team van keukenpersoneel werkt enkel met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw vormingsdag een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een vormingsdag bij De Pinte!