Salons Roskam – verjaardag bij Zwijnaarde

verjaardag Zwijnaarde - Een fraaie locatie voor een verjaardag vlak bij Zwijnaarde - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een verjaardag bij Zwijnaarde

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een verjaardag bij Zwijnaarde? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust op relaxte manier kan dineren of lunchen en eveneens iedere familiale aangelegenheid kan vieren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, noem maar op. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles in een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen bieden. De uitbaters, doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is werkelijk magnifiek om bij goed weer in onze tuin te genieten van de zeer hoog aangeprezen gastronomie die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een verjaardag bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw verjaardag bij Zwijnaarde een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is ten volle genieten van een gezellig samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire meesterwerkjes, mooie wijnen en geweldige desserts. Onze zalen beschikken over een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en elke ruimte is heel mooi vormgegeven. Voor elk feest van iedere omvang beschikken wij over de juiste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een verjaardag in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd verjaardag! Indien u zorgeloos wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij ons is het ultieme streefdoel om alles in in de strijd te gooien zodat de genodigden zonder zorgen in alle denkbare comfort kunnen baden.

Een verjaardag in een wondermooie tuin

Een verjaardag in een mooie tuin bij Zwijnaarde? De prachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een gebeurtenis die je nooit zal vergeten. Het is een werkelijk adembenemend decor, ideaal op maat voor ieder soort van feestgelegenheid. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier ten volle tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Alle genodigden zullen door onze bekwame personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedereen een fantastisch feest zal beleven. De kundig op punt gestelde keuken is niet alleen enorm lekker, maar ook een waar genot voor alle andere zintuigen. Een verjaardag bij

Gastronomische verwennerij voor een verjaardag

Op de creatieve kookkunst van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm fier. U kunt genieten van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne gastronomie. De lekkere en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst bekwame team van keukenpersoneel werkt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw verjaardag een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Zwijnaarde voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Zwijnaarde wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een mooi overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een verjaardag bij Zwijnaarde!