Salons Roskam – verjaardag bij Wetteren

verjaardag Wetteren - Een mooie locatie voor een verjaardag in de buurt van Wetteren - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een verjaardag bij Wetteren

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een verjaardag bij Wetteren? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust op relaxte manier kan dineren en lunchen en eveneens iedere familiale aangelegenheid kan organiseren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles in een magnifiek decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zult compleet in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een topdag te bezorgen. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magnifiek om bij mooi weer in onze tuin te genieten van de zeer hoogstaande keuken die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een verjaardag bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw verjaardag bij Wetteren een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent ten volle genieten van een gezellig samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische kunstwerkjes, heerlijke wijnen en mooi ogende en smakelijke dessertjes. Onze feestzalen beschikken over een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere zaal is uiterst knap vormgegeven. Voor ieder feest(je) van iedere schaal beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een verjaardag in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd verjaardag! Voor zorgeloos ontspannen en genieten kan u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam is het streefdoel om alles in te doen opdat de genodigden zonder kopzorgen in alle denkbare luxe kunnen baden.

Een verjaardag in een wondermooie tuin

Een verjaardag in een mooie tuin bij Wetteren? Ieder evenement bij Salons Roskam is enkel al dankzij de schilderachtige tuin een gebeurtenis die u niet vlug zal vergeten. Het is een ronduit onbeschrijflijk mooi decor, perfect op maat voor elk type van feest. bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten en familiebijeenkomsten komen hier ten volle tot hun recht. U kunt bij ons stijlvol uw gasten verwelkomen terwijl het hen aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar kunt u van op aan. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een gezellig feest houdt, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide keuken is niet alleen verschrikkelijk smaakvol, maar ook een waar genot voor het oog. Een verjaardag bij

Culinaire verwennerij voor een verjaardag

Op de creatieve kookkunsten van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm trots. U kunt proeven van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De met zorg geselecteerde en tevens klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer bekwame team van keukenpersoneel kookt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw verjaardag een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Wetteren voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Wetteren wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een zeer fraai blikveld over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een verjaardag bij Wetteren!