Salons Roskam – verjaardag bij Oosterzele

verjaardag Oosterzele - Een unieke locatie voor een verjaardag niet ver uit de buurt van Oosterzele - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een verjaardag bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een verjaardag bij Oosterzele? In Salons Roskam kunt u aankloppen om op klassevolle wijze familie-evenementen te vieren of om simpelweg in alle rust van een lunch of diner te genieten. Wij bieden u een zalige setting waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze grote sterke punten zijn. U zal helemaal in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen moeite te veel gevraagd om u een topdag te bezorgen. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is werkelijk wonderlijk om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatief hoogstaande keuken die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een verjaardag bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw verjaardag bij Oosterzele een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire meesterwerkjes, de beste wijnen en mooi ogende en smakelijke desserten. De vertrekken hebben een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere zaal is zeer fraai vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles in petto om uw verjaardag naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een verjaardag in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd verjaardag! Als u zonder kopzorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Bij ons is het streefdoel om alles in het werk te stellen zodat onze gasten zonder kopzorgen in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een verjaardag in een wondermooie tuin

Een verjaardag in een mooie tuin bij Oosterzele? De wondermooie tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een belevenis die je nooit zal vergeten. Het is een werkelijk wonderlijk decor, perfect geschikt voor elk type van feestgelegenheid. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Alle gasten zullen door onze oplettende medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een fantastisch feest zal beleven. De creatieve gastronomie is niet alleen enorm smaakvol, maar ook een genot voor de andere zintuigen. Een verjaardag bij

Gastronomische verwennerij voor een verjaardag

Op de creatieve kookkunst van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm fier. U kunt genieten van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en immer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst getalenteerde team van keukenpersoneel werkt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw verjaardag een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oosterzele voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oosterzele wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de aangename omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een verjaardag bij Oosterzele!