Salons Roskam – verjaardag bij Oost-Vlaanderen

verjaardag Oost-Vlaanderen - Een oogverblindende locatie voor een verjaardag niet ver van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een verjaardag bij Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een verjaardag bij Oost-Vlaanderen? Salons Roskam is een plek waar u in alle kalmte en rust op ontspannen wijze kunt dineren en lunchen en eveneens elke familiale aangelegenheid kunt houden: trouwfeesten, jubilea, communies, noem maar op. Wij bieden u een aangename omgeving waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze voornaamste troefkaarten zijn. Thierry en Veronique Fruit, doen er alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het goed weer is kan u in onze magnifieke tuin rustig tafelen die u in totale relaxatie brengt terwijl u ondertussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een verjaardag bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw verjaardag bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van onbetwiste klasse, de smakelijkste wijnen en al even straffe desserts, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze zalen beschikken over een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle types evenementen aankunnen en elke zaal is uiterst fraai vormgegeven. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw verjaardag naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een verjaardag in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd verjaardag! Voor kopzorgenvrij ontspannen en genieten kunt u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kan proeven.

Een verjaardag in een wondermooie tuin

Een verjaardag in een mooie tuin bij Oost-Vlaanderen? Elk event bij ons is enkel al dankzij de wondermooie tuin een gebeurtenis die u niet vlug zult vergeten. Het is een ronduit indrukwekkend decor, perfect geschikt voor elk type van feestgelegenheid. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier volledig tot hun recht. U kunt bij ons in stijl uw gasten verwelkomen terwijl het ze aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar mag u helemaal zeker van zijn. Alle genodigden zullen door onze attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een supergeslaagd feest zal beleven. De kundig op punt gestelde gastronomie is niet alleen verschrikkelijk smaakvol, maar ook een genot voor alle andere zintuigen. Een verjaardag bij

Gastronomische verwennerij voor een verjaardag

Op de creatieve kookkunst van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer fier. U kunt proeven van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne gastronomie. De goed uitgekozen en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer vakkundige keukenteam kookt slechts met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw verjaardag een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oost-Vlaanderen wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een knap overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een verjaardag bij Oost-Vlaanderen!