Salons Roskam – verjaardag bij Merelbeke

verjaardag Merelbeke - Een schitterende locatie voor een verjaardag in de buurt van Merelbeke - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een verjaardag bij Merelbeke

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een verjaardag bij Merelbeke? In Salons Roskam kan u altijd aankloppen om klassevol familiale evenementen te organiseren of om simpelweg rustig van een lunch of diner te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een schilderachtig decor, dat is wat wij u willen bieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u totaal verwennen en zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het mooi weer is kunt u in onze beeldige tuin vertoeven die u in complete ontspanning brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een verjaardag bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw verjaardag bij Merelbeke een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische meesterwerkjes, klassevolle wijnen en ongeëvenaarde dessertjes. Onze feestzalen hebben een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en elke zaal is zeer fraai vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles in petto om uw verjaardag naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een verjaardag in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd verjaardag! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kan u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam is het doel om alles in te doen opdat onze genodigden zonder kopzorgen in alle mogelijke luxe kunnen baden.

Een verjaardag in een wondermooie tuin

Een verjaardag in een mooie tuin bij Merelbeke? Elk evenement bij Salons Roskam is alleen al dankzij de fabelachtige tuin een ervaring die u niet vlug zult vergeten. Het is een ronduit fabelachtig decor, ideaal geschikt voor elk soort van feestgelegenheid. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier ten volle tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een gezellig feest organiseert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met enorm veel zorg voor detail gemaakte culinaire kunststukjes zijn een streling voor oog en tong. Een verjaardag bij

Gastronomische verwennerij voor een verjaardag

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm trots. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De mooie en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer kundige keukenteam werkt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw verjaardag een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Merelbeke voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Merelbeke wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een knap overzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een verjaardag bij Merelbeke!