Salons Roskam – verjaardag bij Heusden

verjaardag Heusden - Een luisterrijke locatie voor een verjaardag niet ver van Heusden - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een verjaardag bij Heusden

Op zoek naar een unieke locatie voor een verjaardag bij Heusden? Salons Roskam is een plek waar u in alle kalmte en rust ontspannen kunt lunchen of dineren maar ook elke familiale aangelegenheid kunt houden: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een zeer mooi decor, dat is wat wij u willen bieden. U zal uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Als het mooi weer is kan u in onze toverachtige tuin tafelen die u in complete ontspanning brengt terwijl u kunt proeven van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een verjaardag bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw verjaardag bij Heusden een succes wordt! Culinaire topkunsten van topniveau, de lekkerste wijnen en dito desserten, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor iedere bijzondere gelegenheid. Voor elk feest(je) van elke omvang hebben wij de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een verjaardag in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd verjaardag! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al onze luxe kunt proeven.

Een verjaardag in een wondermooie tuin

Een verjaardag in een mooie tuin bij Heusden? Ieder evenement bij ons is alleen al dankzij de sprankelende tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. In dit indrukwekkende decor zal u zonder enige twijfel een goede indruk maken op de gasten. Voor elk soort evenement kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen dineert, of een intiem feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail bereide gastronomische meesterwerkjes zijn een genot voor oog en tong. Een verjaardag bij

Culinaire verwennerij voor een verjaardag

Op de creatieve kookkunsten van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne gastronomie. De goed uitgekozen en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer vakkundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw verjaardag een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Heusden voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Heusden wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een prachtig blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de aangename setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een verjaardag bij Heusden!