Salons Roskam – verjaardag bij Gentbrugge

verjaardag Gentbrugge - Een magnifieke locatie voor een verjaardag op een steenworp van Gentbrugge - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een verjaardag bij Gentbrugge

Op zoek naar een unieke locatie voor een verjaardag bij Gentbrugge? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust op relaxte manier kunt lunchen of dineren en eveneens iedere familie-aangelegenheid kunt houden: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat middenin een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Thierry en Veronique Fruyt, de gastheer en gastvrouw, doen er werkelijk alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is ronduit magisch om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer geprezen gastronomie die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een verjaardag bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw verjaardag bij Gentbrugge een succes wordt! Gastronomische creaties van het allerhoogste niveau, de beste wijnen en dito desserts, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze feestzalen hebben een tamelijk uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en elke ruimte is zeer mooi vormgegeven. Voor elk feest(je) van iedere schaal hebben wij de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een verjaardag in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd verjaardag! Wanneer u zorgeloos wil genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Bij Salons Roskam hebben we als ultieme streefdoel om alles in het werk te stellen zodat de genodigden zonder kopzorgen in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een verjaardag in een wondermooie tuin

Een verjaardag in een prachtige tuin bij Gentbrugge? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een gebeurtenis die je nooit zal vergeten. In dit indrukwekkende decor zult u ongetwijfeld indruk maken op de genodigden. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u van op aan. Alle gasten zullen door onze bekwame medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een supergeslaagd feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische pareltjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een verjaardag bij

Culinaire verwennerij voor een verjaardag

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel fier. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en tevens klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst vakkundige keukenteam kookt enkel met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw verjaardag een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gentbrugge voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gentbrugge wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fantastisch uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een verjaardag bij Gentbrugge!