Salons Roskam – verjaardag bij Gent

verjaardag Gent - Een fantastische locatie voor een verjaardag op een boogscheut van Gent - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een verjaardag bij Gent

Op zoek naar een mooie locatie voor een verjaardag bij Gent? Salons Roskam is een oord waar u in alle rust en kalmte ontspannen kan lunchen of dineren maar alsook iedere familie-aangelegenheid kunt houden: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Wij bieden u een aangename setting waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze strafste troefkaarten zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u maximaal verwennen en ervoor zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is werkelijk magnifiek om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer geprezen keuken die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een verjaardag bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw verjaardag bij Gent een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van het allerhoogste niveau, de beste wijnen en al even straffe dessertbuffetten, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De vertrekken beschikken over een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en elke feestzaal is zeer knap vormgegeven. Voor elk feest(je) van elke omvang beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een verjaardag in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd verjaardag! Indien u zonder kopzorgen wil genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Bij Salons Roskam is het doel om alles in het werk te stellen opdat de gasten zorgeloos in alle wenselijke luxe kunnen baden.

Een verjaardag in een wondermooie tuin

Een verjaardag in een mooie tuin bij Gent? De adembenemende tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een ervaring die je nooit meer vergeet. In dit zeer speciale decor zult u ongetwijfeld een goede indruk maken op de uw gasten. Voor ieder feest kunt u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u honderd procent zeker van zijn. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een ontspannen feest viert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met enorm veel zorg voor detail gemaakte gastronomische pareltjes zijn een genot voor oog en tong. Een verjaardag bij

Culinaire verwennerij voor een verjaardag

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel fier. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en immer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer ervaren team van keukenpersoneel kookt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw verjaardag een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gent voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gent wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fraai blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de aangename setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een verjaardag bij Gent!