Salons Roskam – verjaardag bij Gavere

verjaardag Gavere - Een prachtige locatie voor een verjaardag in de omgeving van Gavere - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een verjaardag bij Gavere

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een verjaardag bij Gavere? Salons Roskam is een locatie waar u baadt in rust ontspannen kunt dineren en lunchen maar eveneens elke familie-aangelegenheid kunt vieren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, enz.. Wij garanderen u een rustige setting waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze straffe sterke punten zijn. De uitbaters, doen er absoluut alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk wonderlijk om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer hoogstaande keuken die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een verjaardag bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw verjaardag bij Gavere een succes wordt! Gastronomische topkunsten van topniveau, de met zorg voor u geselecteerde wijnen en al even straffe desserten, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De vertrekken beschikken over een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen aankunnen en elke zaal is zeer mooi vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw verjaardag naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een verjaardag in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd verjaardag! Voor zorgeloos relaxen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al onze luxe kan proeven.

Een verjaardag in een wondermooie tuin

Een verjaardag in een mooie tuin bij Gavere? Elk evenement bij Salons Roskam is enkel al dankzij de wonderlijke tuin een gebeurtenis die u niet vlug zult vergeten. Het is een werkelijk indrukwekkend decor, ideaal op maat voor ieder type van feest. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan hier in stijl uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar kunt u van op aan. Alle genodigden zullen door onze zeer attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een fantastisch feest zal beleven. Onze met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische hoogstandjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een verjaardag bij

Gastronomische verwennerij voor een verjaardag

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De mooie en tevens klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst bekwame team van keukenpersoneel kookt slechts met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw verjaardag een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gavere voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gavere wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een knap blikveld over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een verjaardag bij Gavere!