Salons Roskam – verjaardag bij De Pinte

verjaardag De Pinte - Een oogverblindende locatie voor een verjaardag in de buurt van De Pinte - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een verjaardag bij De Pinte

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een verjaardag bij De Pinte? In Salons Roskam kan u aankloppen om in stijl familiale evenementen te organiseren of om doodeenvoudig in alle rust van een diner of lunch te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles middenin een magnifiek decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zult uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een topdag te bezorgen. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magisch om bij mooi weer in onze tuin te proeven van de zeer hoogstaande keuken die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een verjaardag bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw verjaardag bij De Pinte een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is genieten van een intiem samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire kunstwerkjes, de beste wijnen en weergaloze desserts. Onze zalen beschikken over een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en elke ruimte is heel knap aangekleed. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw verjaardag naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een verjaardag in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd verjaardag! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kan proeven.

Een verjaardag in een wondermooie tuin

Een verjaardag in een prachtige tuin bij De Pinte? Ieder evenement bij ons is alleen al dankzij de fabelachtige tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. In dit unieke decor zal u zonder enige twijfel een goede indruk maken op de gasten. Voor elk soort feest kunt u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan bij ons op stijlvolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan niets ontbreekt. Daar staan wij borg voor. Of u nu buiten of binnen dineert, of een intiem feest organiseert, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De kundig op punt gestelde keuken is niet alleen enorm lekker, maar ook een genot voor de andere zintuigen. Een verjaardag bij

Culinaire verwennerij voor een verjaardag

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer trots. U kunt smullen van een harmonieuze mix van schoonheid en een fijne gastronomie. De mooie en zeer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer ervaren keukenteam werkt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw verjaardag een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij De Pinte voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij De Pinte wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een verjaardag bij De Pinte!