Salons Roskam – vergadering bij Zwijnaarde

vergadering Zwijnaarde - Een oogverblindende locatie voor een vergadering op een steenworp van Zwijnaarde - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Zwijnaarde voor een vergadering

Een vergadering bij Zwijnaarde wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fraai blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de aangename setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een vergadering bij Zwijnaarde

Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering bij Zwijnaarde? In Salons Roskam kan u terecht om klassevol familie-evenementen te vieren of om gewoon in rust en kalmte van een lunch of diner te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult helemaal in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een topdag te bezorgen. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Bij mooi weer kunt u in onze sprankelende tuin vertoeven die u in volledige ontspanning brengt terwijl u intussen kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een vergadering bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw vergadering bij Zwijnaarde een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een intiem samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire kunstwerkjes, heerlijke wijnen en ongeëvenaarde dessertbuffetten. Onze vertrekken hebben een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere zaal is heel mooi vormgegeven. Kortom, wij hebben alles in huis om uw vergadering naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een vergadering in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd vergadering! Indien u zonder kopzorgen wil genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kunt genieten.

Een vergadering in een wondermooie tuin

Een vergadering in een mooie tuin bij Zwijnaarde? De fabelachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer zal vergeten. Het is een ronduit adembenemend decor, perfect geschikt voor elk type van feest. Voor ieder feestevenementen kan u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een ontspannen feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail gemaakte gastronomische meesterwerkjes zijn een genot voor oog en tong. Een vergadering bij

Culinaire verwennerij voor een vergadering

Op de creatieve kookkunsten van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer trots. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer kundige team van keukenpersoneel kookt enkel met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw vergadering een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een vergadering bij Zwijnaarde!