Salons Roskam – vergadering bij Oosterzele

vergadering Oosterzele - Een magnifieke locatie voor een vergadering niet ver van Oosterzele - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oosterzele voor een vergadering

Een vergadering bij Oosterzele wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een formidabel blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een vergadering bij Oosterzele

Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering bij Oosterzele? In Salons Roskam kunt u altijd aankloppen om in alle stijl familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te organiseren of om doodeenvoudig in alle rust van een lunch of diner te genieten. Wij bieden u een rustige setting waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze straffe troefkaarten zijn. Wij, doen er absoluut alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het goed weer is kan u in onze beeldige tuin vertoeven die u in volledige ontspanning brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een vergadering bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw vergadering bij Oosterzele een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent genieten van een gezellig samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische meesterwerkjes, zalige wijnen en mooi ogende en smaakvolle desserts. Onze vertrekken beschikken over een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle types evenementen aankunnen en elke feestzaal is uiterst fraai aangekleed. Voor ieder feest(je) van elke schaal hebben wij de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een vergadering in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd vergadering! Wanneer u zorgeloos wilt genieten en wil terug blikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Salons Roskam is het doel om alles in in de strijd te gooien opdat onze gasten zonder kopzorgen in alle denkbare luxe kunnen baden.

Een vergadering in een wondermooie tuin

Een vergadering in een mooie tuin bij Oosterzele? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer vergeet. In dit indrukwekkende decor zult u zonder enige twijfel indruk maken op de genodigden. Voor ieder soort evenement kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan bij ons op stijlvolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan werkelijk niets ontbreekt. Daar staan wij garant voor. Of u nu buiten of binnen dineert, of een intiem feest organiseert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met enorm veel zorg voor detail bereide culinaire kunststukjes zijn een genot voor oog en tong. Een vergadering bij

Gastronomische verwennerij voor een vergadering

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel fier. U kunt genieten van een harmonische mix van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en tevens stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer bekwame keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw vergadering een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een vergadering bij Oosterzele!