Salons Roskam – vergadering bij Oost-Vlaanderen

vergadering Oost-Vlaanderen - Een schitterende locatie voor een vergadering op een kleine afstand van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor een vergadering

Een vergadering bij Oost-Vlaanderen wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een mooi blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een vergadering bij Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een vergadering bij Oost-Vlaanderen? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om in alle stijl familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te beleven of om gewoon in alle rust van een diner of lunch te genieten. Wij garanderen u een wonderlijke setting waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze voornaamste troefkaarten zijn. Thierry en Veronique Fruit, doen er absoluut alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is ronduit magisch om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer hoog aangeprezen keuken die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een vergadering bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw vergadering bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van topniveau, de smakelijkste wijnen en al even straffe desserten, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. Onze feestzalen hebben een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle types evenementen kunnen verzorgen en elke zaal is zeer fraai aangekleed. Voor elk feest van elke omvang hebben wij de juiste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een vergadering in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd vergadering! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al onze luxe kan proeven.

Een vergadering in een wondermooie tuin

Een vergadering in een mooie tuin bij Oost-Vlaanderen? Elk evenement bij Salons Roskam is alleen al dankzij de wondermooie tuin een belevenis die u niet vlug zult vergeten. Het is een ronduit fabelachtig decor, ideaal op maat voor ieder type van feestgelegenheid. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier helemaal tot hun recht. U kan bij ons stijlvol uw gasten ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets zal mankeren. Daar kunt u helemaal zeker van zijn. Of u nu binnen of buiten dineert, of een gezellig feest houdt, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gemaakte gastronomische hoogstandjes zijn een streling voor oog en tong. Een vergadering bij

Gastronomische verwennerij voor een vergadering

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm trots. U kunt proeven van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en tevens klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst getalenteerde team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw vergadering een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een vergadering bij Oost-Vlaanderen!