Salons Roskam – vergadering bij Gentbrugge

vergadering Gentbrugge - Een luisterrijke locatie voor een vergadering op een geringe afstand van Gentbrugge - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gentbrugge voor een vergadering

Een vergadering bij Gentbrugge wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een knap blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Met dank aan de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een vergadering bij Gentbrugge

Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering bij Gentbrugge? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om in stijl familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te organiseren of om gewoon rustig van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat in een aangenaam decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Thierry en Veronique Fruit, doen er werkelijk alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het goed weer is kan u in onze zeer mooie tuin tafelen die u in complete ontspanningsmodus brengt terwijl u intussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een vergadering bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw vergadering bij Gentbrugge een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent genieten van een intiem samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, mooie wijnen en fraaie desserts. Onze vertrekken beschikken over een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere feestzaal is zeer knap aangekleed. Voor ieder feest(je) van iedere schaal beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een vergadering in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd vergadering! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Bij ons is het ultieme streefdoel om alles in te doen opdat onze genodigden zonder zorgen in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een vergadering in een wondermooie tuin

Een vergadering in een mooie tuin bij Gentbrugge? Elk evenement bij ons is enkel al dankzij de fabelachtige tuin een ervaring die u niet vlug zal vergeten. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, ideaal op maat voor elk type van feest. Voor ieder feest kunt u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kan hier op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan niets zal ontbreken. Daar kan u honderd procent zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een fantastisch feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail gecreëerde culinaire kunststukjes zijn een streling voor oog en tong. Een vergadering bij

Culinaire verwennerij voor een vergadering

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer fier. U kunt smullen van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde keuken. De goed uitgekozen en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst ervaren team van keukenpersoneel werkt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw vergadering een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een vergadering bij Gentbrugge!