Salons Roskam – vergadering bij Gavere

vergadering Gavere - Een schitterende locatie voor een vergadering op een geringe afstand van Gavere - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gavere voor een vergadering

Een vergadering bij Gavere wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een formidabel overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Dankzij de aangename setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een vergadering bij Gavere

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering bij Gavere? Salons Roskam is een locatie waar u in alle kalmte en rust op relaxte manier kan dineren en lunchen en alsook iedere familie-aangelegenheid kunt vieren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Wij offreren u een rustige omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze sterkste troefkaarten zijn. U zal helemaal in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het mooi weer is kunt u in onze magnifieke tuin tafelen die u in volledige relaxatie brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een vergadering bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw vergadering bij Gavere een succes wordt! Culinaire creaties van topniveau, de wijnen en al even hoogstaande dessertbuffetten, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. De zalen beschikken over een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle types evenementen aankunnen en elke ruimte is zeer knap aangekleed en vormgegeven. Kortom, wij hebben alles in huis om uw vergadering naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een vergadering in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd vergadering! Voor zonder zorgen ontspannen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam is het streefdoel om alles in te doen opdat de genodigden zonder zorgen in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een vergadering in een wondermooie tuin

Een vergadering in een prachtige tuin bij Gavere? Elk evenement bij Salons Roskam is enkel al dankzij de schilderachtige tuin een belevenis die u niet vlug zult vergeten. In dit unieke decor zult u ongetwijfeld een sterke indruk maken op de uw gasten. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier volledig tot hun recht. U kan hier op stijlvolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan werkelijk niets ontbreekt. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een ontspannen feest houdt, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve gastronomie is niet alleen verschrikkelijk lekker, maar ook een genot voor de andere zintuigen. Een vergadering bij

Culinaire verwennerij voor een vergadering

Op de creatieve kookkunsten van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer fier. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en zeer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer ervaren keukenteam kookt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw vergadering een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een vergadering bij Gavere!