Salons Roskam – vergadering bij De Pinte

vergadering De Pinte - Een fraaie locatie voor een vergadering op een steenworp van De Pinte - Salons Roskam

De perfecte locatie bij De Pinte voor een vergadering

Een vergadering bij De Pinte wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een zeer fraai blikveld over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een vergadering bij De Pinte

Op zoek naar een mooie locatie voor een vergadering bij De Pinte? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om met klasse familiale evenementen te beleven of om gewoon in alle rust van een diner of lunch te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles middenin een aangenaam decor, dat is wat wij u willen aanbieden. De gastheer en de gastvrouw, doen er absoluut alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Bij mooi weer kunt u in onze wondermooie tuin tafelen die u in volledige ontspanningsmodus brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een vergadering bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw vergadering bij De Pinte een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is genieten van een intiem samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische meesterwerkjes, mooie wijnen en prachtige dessertjes. De zalen hebben een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere feestzaal is heel knap aangekleed en vormgegeven. Kortom, wij hebben alles in petto om uw vergadering naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een vergadering in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd vergadering! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kan u nergens beter zijn dan bij ons. Bij Salons Roskam is het streefdoel om alles in te doen zodat de gasten zonder kopzorgen in alle denkbare comfort kunnen baden.

Een vergadering in een wondermooie tuin

Een vergadering in een prachtige tuin bij De Pinte? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer zal vergeten. Het is een werkelijk indrukwekkend decor, ideaal op maat voor ieder type van feest. Voor ieder feestevenementen kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Alle genodigden zullen door onze oplettende personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een supergeslaagd feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail bereide gastronomische pareltjes zijn een streling voor oog en tong. Een vergadering bij

Culinaire verwennerij voor een vergadering

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer fier. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en immer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer bekwame team van keukenpersoneel werkt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw vergadering een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een vergadering bij De Pinte!