Salons Roskam – trouwfeest bij Zwijnaarde

trouwfeest Zwijnaarde - Een mooie locatie voor een trouwfeest in de omgeving van Zwijnaarde - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een trouwfeest bij Zwijnaarde

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een trouwfeest bij Zwijnaarde? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om klassevol familiale evenementen te beleven of om simpelweg in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles middenin een luisterrijk decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u compleet verwennen en zorgen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u eeuwig zal bijblijven. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magisch om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer geprezen gastronomie die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een trouwfeest bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw trouwfeest bij Zwijnaarde een succes wordt! Culinaire creaties van onbetwiste klasse, de smakelijkste wijnen en al even kwaliteitsvolle dessertjes, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze feestzalen hebben een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen aankunnen en elke feestzaal is uiterst knap vormgegeven. Voor ieder feest van iedere omvang hebben wij de juiste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een trouwfeest in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd trouwfeest! Wanneer u zorgeloos wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kan proeven.

Een trouwfeest in een wondermooie tuin

Een trouwfeest in een mooie tuin bij Zwijnaarde? Ieder evenement bij Salons Roskam is alleen al dankzij de wonderlijke tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. Het is een ronduit indrukwekkend decor, perfect op maat voor elk type van feest. Voor ieder feest kan u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kunt hier in stijl uw genodigden ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets zal mankeren. Daar kunt u van op aan. Alle genodigden zullen door onze attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een formidabel feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail bereide culinaire pareltjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een trouwfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een trouwfeest

Op de creatieve kookkunsten van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt genieten van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De met zorg geselecteerde en zeer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst kundige keukenteam werkt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw trouwfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Zwijnaarde voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Zwijnaarde wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een knap uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een trouwfeest bij Zwijnaarde!