Salons Roskam – trouwfeest bij Wetteren

trouwfeest Wetteren - Een fraaie locatie voor een trouwfeest niet ver van Wetteren - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een trouwfeest bij Wetteren

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een trouwfeest bij Wetteren? In Salons Roskam kunt u altijd aankloppen om klassevol familie-evenementen te vieren of om gewoon in alle rust van een diner of lunch te genieten. Wij bieden u een stijlrijke setting waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze strafste troeven zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u helemaal verwennen en garant staan dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is ronduit magisch om bij goed weer in onze tuin te genieten van de zeer geprezen gastronomie die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een trouwfeest bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw trouwfeest bij Wetteren een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van topniveau, de smakelijkste wijnen en al even hoogstaande dessertbuffetten, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De vertrekken met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomomgeving voor elke speciale gelegenheid. Kortom, wij hebben alles in huis om uw trouwfeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een trouwfeest in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd trouwfeest! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil terug blikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al onze luxe kan genieten.

Een trouwfeest in een wondermooie tuin

Een trouwfeest in een prachtige tuin bij Wetteren? Elk event bij Salons Roskam is enkel al dankzij de fabuleuze tuin een gebeurtenis die u niet snel zal vergeten. Het is een werkelijk wonderlijk decor, ideaal geschikt voor elk type van feest. Voor ieder soort feest kunt u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kan hier in stijl uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar kan u helemaal zeker van zijn. Of u nu buiten of binnen dineert, of een intiem feest viert, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen zeer smaakvol, maar ook een genot voor het oog. Een trouwfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een trouwfeest

Op de creatieve kookkunsten van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en tevens stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst getalenteerde keukenteam kookt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw trouwfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Wetteren voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Wetteren wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een mooi overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een trouwfeest bij Wetteren!