Salons Roskam – trouwfeest bij Oosterzele

trouwfeest Oosterzele - Een fraaie locatie voor een trouwfeest op een boogscheut van Oosterzele - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een trouwfeest bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een trouwfeest bij Oosterzele? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust op relaxte manier kunt dineren of lunchen maar eveneens iedere familie-aangelegenheid kan organiseren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles in een schilderachtig decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en ervoor zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer hoog aangeprezen gastronomie die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een trouwfeest bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw trouwfeest bij Oosterzele een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is ten volle genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire hoogstandjes, mooie wijnen en fraaie desserten. Onze feestzalen beschikken over een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere ruimte is uiterst knap aangekleed. Voor elk feest van elke schaal hebben wij de gepaste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een trouwfeest in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd trouwfeest! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Bij Salons Roskam is het ultieme streefdoel om alles in in de strijd te gooien zodat onze gasten zonder kopzorgen in alle mogelijke comfort kunnen baden.

Een trouwfeest in een wondermooie tuin

Een trouwfeest in een prachtige tuin bij Oosterzele? Ieder event bij ons is enkel al dankzij de fabuleuze tuin een gebeurtenis die u niet vlug zal vergeten. Het is een werkelijk adembenemend decor, perfect geschikt voor elk soort van feest. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Alle gasten zullen door onze zeer attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een supergeslaagd feest zal beleven. Onze met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde culinaire hoogstandjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een trouwfeest bij

Culinaire verwennerij voor een trouwfeest

Op de creatieve kookkunst van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer fier. U kunt smullen van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer vakkundige team van keukenpersoneel werkt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw trouwfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oosterzele voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oosterzele wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een zeer fraai overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een trouwfeest bij Oosterzele!