Salons Roskam – trouwfeest bij Oost-Vlaanderen

trouwfeest Oost-Vlaanderen - Een kostelijke locatie voor een trouwfeest dicht bij Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een trouwfeest bij Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een trouwfeest bij Oost-Vlaanderen? In Salons Roskam kan u aankloppen om met klasse familie-evenementen te beleven of om simpelweg rustig van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat middenin een luisterrijk decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u maximaal verwennen en ervoor zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een blijvende mooie herinnering wordt. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is ronduit magnifiek om bij goed weer in onze tuin te genieten van de zeer hoog aangeprezen gastronomie die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een trouwfeest bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw trouwfeest bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van onbetwiste klasse, de met zorg voor u geselecteerde wijnen en al even straffe dessertjes, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. Onze vertrekken hebben een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere zaal is uiterst mooi vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles in huis om uw trouwfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een trouwfeest in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd trouwfeest! Als u zorgeloos wilt genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kan genieten.

Een trouwfeest in een wondermooie tuin

Een trouwfeest in een mooie tuin bij Oost-Vlaanderen? Ieder evenement bij Salons Roskam is alleen al dankzij de wonderlijke tuin een ervaring die u niet vlug zult vergeten. In dit indrukwekkende decor zult u zonder twijfel een goede indruk maken op de genodigden. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier helemaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Alle gasten zullen door onze kundige medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een fantastisch feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail bereide culinaire kunststukjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een trouwfeest bij

Culinaire verwennerij voor een trouwfeest

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm trots. U kunt genieten van een harmonische mix van schoonheid en een fijne keuken. De met zorg geselecteerde en zeer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde team van keukenpersoneel kookt slechts met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw trouwfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oost-Vlaanderen wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een trouwfeest bij Oost-Vlaanderen!