Salons Roskam – trouwfeest bij Merelbeke

trouwfeest Merelbeke - Een mooie locatie voor een trouwfeest niet ver uit de buurt van Merelbeke - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een trouwfeest bij Merelbeke

Op zoek naar een mooie locatie voor een trouwfeest bij Merelbeke? In Salons Roskam kan u altijd terecht om in stijl familiale evenementen te vieren of om simpelweg rustig van een diner of lunch te genieten. Wij bieden u een zalige setting waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze voornaamste troefkaarten zijn. Thierry en Veronique Fruyt, de gastheer en gastvrouw, doen er absoluut alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het goed weer is kunt u in onze magnifieke tuin tafelen die u in complete ontspanning brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een trouwfeest bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw trouwfeest bij Merelbeke een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van topniveau, de met zorg voor u geselecteerde wijnen en al even kwaliteitsvolle dessertbuffetten, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De feestruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een gedroomde omgeving voor iedere speciale feestgebeurtenis. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw trouwfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een trouwfeest in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd trouwfeest! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kan u nergens beter zijn dan bij ons. Bij Salons Roskam hebben we als streefdoel om alles in het werk te stellen opdat onze gasten zonder kopzorgen in alle denkbare luxe kunnen baden.

Een trouwfeest in een wondermooie tuin

Een trouwfeest in een mooie tuin bij Merelbeke? De schitterende tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een belevenis die je nooit vergeet. Het is een werkelijk adembenemend decor, perfect geschikt voor elk soort van feestgelegenheid. Voor ieder feest kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan hier in stijl uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar kunt u helemaal zeker van zijn. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De kundig op punt gestelde keuken is niet alleen verschrikkelijk smaakvol, maar ook een waar genot voor de andere zintuigen. Een trouwfeest bij

Culinaire verwennerij voor een trouwfeest

Op de creatieve kookkunsten van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt genieten van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en immer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer getalenteerde team van keukenpersoneel werkt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw trouwfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Merelbeke voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Merelbeke wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een mooi overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een trouwfeest bij Merelbeke!