Salons Roskam – trouwfeest bij Heusden

trouwfeest Heusden - Een kostelijke locatie voor een trouwfeest op een steenworp van Heusden - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een trouwfeest bij Heusden

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een trouwfeest bij Heusden? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust op relaxte manier kan dineren of lunchen en alsook iedere familiegebeurtenis kan houden: trouwfeesten, jubilea, communies, etc. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat in een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zult volledig in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het goed weer is kan u in onze prachtige tuin tafelen die u in complete relaxatie brengt terwijl u ondertussen kunt proeven van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een trouwfeest bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw trouwfeest bij Heusden een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van onbetwiste klasse, de met zorg geselecteerde wijnen en al even kwaliteitsvolle desserts, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. De ruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomomgeving voor elke bijzondere gelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw trouwfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een trouwfeest in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd trouwfeest! Voor kopzorgenvrij relaxen en genieten kan u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij ons hebben we als ultieme streefdoel om alles in het werk te stellen zodat de gasten zonder zorgen in alle denkbare luxe kunnen baden.

Een trouwfeest in een wondermooie tuin

Een trouwfeest in een prachtige tuin bij Heusden? De wonderlijke tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een belevenis die je niet vergeet. In dit unieke decor zal u ongetwijfeld indruk maken op de genodigden. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier optimaal tot hun recht. U kan hier op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar kan u van op aan. Of u nu buiten of binnen dineert, of een intiem feest houdt, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische meesterwerkjes zijn een genot voor oog en tong. Een trouwfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een trouwfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel fier. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en immer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst geoefende team van keukenpersoneel werkt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw trouwfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Heusden voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Heusden wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een zeer fraai overzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een trouwfeest bij Heusden!