Salons Roskam – trouwfeest bij Gentbrugge

trouwfeest Gentbrugge - Een kostelijke locatie voor een trouwfeest vlak bij Gentbrugge - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een trouwfeest bij Gentbrugge

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een trouwfeest bij Gentbrugge? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om in grote stijl familiegebeurtenissen te organiseren of om doodeenvoudig rustig van een lunch of diner te genieten. Wij garanderen u een zalige omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze strafste troefkaarten zijn. U zal uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het mooi weer is kunt u in onze wondermooie tuin rustig tafelen die u in volledige relaxatie brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een trouwfeest bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw trouwfeest bij Gentbrugge een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent ten volle genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische meesterwerkjes, klassevolle wijnen en onovertroffen dessertjes. De vertrekken met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde setting voor iedere bijzondere feestgelegenheid. Voor ieder feest(je) van iedere omvang hebben wij de juiste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een trouwfeest in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd trouwfeest! Voor zonder zorgen ontspannen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij ons hebben we als ultieme streefdoel om alles in te doen zodat onze genodigden zonder kopzorgen in alle wenselijke luxe kunnen baden.

Een trouwfeest in een wondermooie tuin

Een trouwfeest in een prachtige tuin bij Gentbrugge? Ieder event bij ons is enkel al dankzij de fabuleuze tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. In dit unieke decor zal u ongetwijfeld een goede indruk maken op de genodigden. Voor elk soort feest kan u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kunt hier in stijl uw genodigden ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets ontbreekt. Daar staan wij garant voor. Alle gasten zullen door onze attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een fantastisch feest zal beleven. De creatieve keuken is niet alleen uiterst lekker, maar ook een lust voor alle andere zintuigen. Een trouwfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een trouwfeest

Op de creatieve kookkunsten van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een fijne gastronomie. De met zorg geselecteerde en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst gekwalificeerde keukenteam werkt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw trouwfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gentbrugge voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gentbrugge wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een mooi overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een trouwfeest bij Gentbrugge!