Salons Roskam – trouwfeest bij Gent

trouwfeest Gent - Een schitterende locatie voor een trouwfeest op een steenworp van Gent - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een trouwfeest bij Gent

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een trouwfeest bij Gent? In Salons Roskam kan u terecht om op klassevolle wijze familiale evenementen te organiseren of om doodeenvoudig in alle rust van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat middenin een aangenaam decor, dat is wat wij u willen bieden. Wij, doen er absoluut alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het mooi weer is kunt u in onze prachtige tuin vertoeven die u in totale relaxatiemodus brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een trouwfeest bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw trouwfeest bij Gent een succes wordt! Culinaire creaties van het allerhoogste niveau, de lekkerste wijnen en dito desserts, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De vertrekken beschikken over een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere zaal is zeer fraai aangekleed. Voor ieder feest van iedere schaal beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een trouwfeest in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd trouwfeest! Voor kopzorgenvrij ontspannen en genieten kan u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kan proeven.

Een trouwfeest in een wondermooie tuin

Een trouwfeest in een prachtige tuin bij Gent? De adembenemende tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een gebeurtenis die je nooit vergeet. Het is een ronduit indrukwekkend decor, perfect geschikt voor elk type van feest. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u honderd procent zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze oplettende medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een supergeslaagd feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail bereide gastronomische kunststukjes zijn een genot voor oog en tong. Een trouwfeest bij

Culinaire verwennerij voor een trouwfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm trots. U kunt genieten van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De lekkere en tevens stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst gekwalificeerde keukenteam kookt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw trouwfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gent voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gent wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een trouwfeest bij Gent!