Salons Roskam – trouwfeest bij Gavere

trouwfeest Gavere - Een prachtige locatie voor een trouwfeest op een boogscheut van Gavere - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een trouwfeest bij Gavere

Op zoek naar een unieke locatie voor een trouwfeest bij Gavere? Salons Roskam is een locatie waar u baadt in rust totaal ontspannen kan dineren of lunchen maar eveneens elke familiegebeurtenis kunt vieren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, enz.. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen bieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u van top tot teen verwennen en zorgen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magnifiek om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een trouwfeest bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw trouwfeest bij Gavere een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, zalige wijnen en geweldige desserts. De feestruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor elke bijzondere feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw trouwfeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een trouwfeest in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd trouwfeest! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kunt proeven.

Een trouwfeest in een wondermooie tuin

Een trouwfeest in een mooie tuin bij Gavere? Ieder evenement bij Salons Roskam is enkel al dankzij de schilderachtige tuin een ervaring die u niet snel zult vergeten. In dit unieke decor zal u zonder twijfel een goede indruk maken op de uw gasten. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan bij ons op klassevolle wijze uw genodigden ontvangen terwijl het hen aan niets zal ontbreken. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve keuken is niet alleen onbeschrijflijk lekker, maar ook een lust voor het oog. Een trouwfeest bij

Culinaire verwennerij voor een trouwfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel fier. U kunt genieten van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De lekkere en tevens stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst gekwalificeerde keukenteam werkt alleen maar met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw trouwfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gavere voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gavere wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fraai overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een trouwfeest bij Gavere!