Salons Roskam – trouwfeest bij De Pinte

trouwfeest De Pinte - Een unieke locatie voor een trouwfeest op een boogscheut van De Pinte - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een trouwfeest bij De Pinte

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een trouwfeest bij De Pinte? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust en kalmte op ontspannen wijze kan dineren of lunchen en eveneens elke familie-aangelegenheid kan vieren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, enz.. Wij bieden u een aangename setting waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze voornaamste sterke punten zijn. U zal uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een topdag te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is ronduit magnifiek om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een trouwfeest bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw trouwfeest bij De Pinte een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire hoogstandjes, heerlijke wijnen en geweldige dessertbuffetten. De vertrekken met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een droomsetting voor elke bijzondere feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles in petto om uw trouwfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een trouwfeest in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd trouwfeest! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kunt u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kan proeven.

Een trouwfeest in een wondermooie tuin

Een trouwfeest in een prachtige tuin bij De Pinte? De adembenemende tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een belevenis die je nooit meer zal vergeten. In dit zeer speciale decor zal u zonder enige twijfel een sterke indruk maken op de genodigden. Voor ieder feestevenementen kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kunt hier op stijlvolle wijze uw genodigden ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets zal ontbreken. Dat garanderen wij u. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een gezellig feest houdt, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail bereide culinaire hoogstandjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een trouwfeest bij

Culinaire verwennerij voor een trouwfeest

Op de creatieve kookkunsten van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer trots. U kunt smullen van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst geoefende team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw trouwfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij De Pinte voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij De Pinte wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een mooi blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een trouwfeest bij De Pinte!