Salons Roskam – seminarie bij Wetteren

seminarie Wetteren - Een fantastische locatie voor een seminarie vlak bij Wetteren - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Wetteren voor een seminarie

Een seminarie bij Wetteren wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Door de fraaie omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminarie bij Wetteren

Op zoek naar een unieke locatie voor een seminarie bij Wetteren? In Salons Roskam kunt u terecht om in alle stijl familiale evenementen te vieren of om gewoon comfortabel van een lunch of diner te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles middenin een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen aanbieden. De uitbaters, doen er absoluut alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Alles doen wij om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het goed weer is kan u in onze zeer mooie tuin rustig tafelen die u in volledige ontspanningsmodus brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminarie bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw seminarie bij Wetteren een succes wordt! Culinaire topkunsten van onbetwiste klasse, de met zorg geselecteerde wijnen en dito desserts, maar allereerst gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De feestruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een gedroomde omgeving voor elke bijzondere aangelegenheid. Kortom, wij hebben alles in huis om uw seminarie naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminarie in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd seminarie! Als u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kunt genieten.

Een seminarie in een wondermooie tuin

Een seminarie in een mooie tuin bij Wetteren? De sprookjesachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer vergeet. Het is een ronduit indrukwekkend decor, ideaal geschikt voor elk type van feest. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Alle genodigden zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een onvergetelijk feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail gemaakte gastronomische kunststukjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een seminarie bij

Culinaire verwennerij voor een seminarie

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer trots. U kunt smullen van een harmonieuze mix van schoonheid en een fijne gastronomie. De met zorg geselecteerde en zeer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer bekwame keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminarie een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een seminarie bij Wetteren!