Salons Roskam – seminarie bij Oosterzele

seminarie Oosterzele - Een mooie locatie voor een seminarie dicht bij Oosterzele - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oosterzele voor een seminarie

Een seminarie bij Oosterzele wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminarie bij Oosterzele

Op zoek naar een unieke locatie voor een seminarie bij Oosterzele? Salons Roskam is een oord waar u baadt in rust op ontspannen wijze kan dineren of lunchen en eveneens elke familiale aangelegenheid kunt organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, etc. Wij offreren u een aangename omgeving waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze grote troeven zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een blijvende mooie herinnering wordt. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magnifiek om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer geprezen keuken die wij u offreren.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminarie bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw seminarie bij Oosterzele een succes wordt! Culinaire creaties van het allerhoogste niveau, de beste wijnen en dito dessertjes, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. Onze zalen beschikken over een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle types evenementen kunnen verzorgen en elke ruimte is heel fraai aangekleed en vormgegeven. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw seminarie naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminarie in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd seminarie! Voor zorgeloos relaxen en genieten kan u niet beter zijn dan bij ons. Bij ons is het streefdoel om alles in te doen zodat onze gasten zonder zorgen in alle wenselijke luxe kunnen baden.

Een seminarie in een wondermooie tuin

Een seminarie in een mooie tuin bij Oosterzele? Elk evenement bij Salons Roskam is alleen al dankzij de wondermooie tuin een gebeurtenis die u niet vlug zult vergeten. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, perfect geschikt voor ieder soort van feest. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Of u nu buiten of binnen aan tafel aanschuift, of een ontspannen feest organiseert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail bereide gastronomische hoogstandjes zijn een genot voor oog en tong. Een seminarie bij

Culinaire verwennerij voor een seminarie

Op de creatieve kookkunst van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt genieten van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en zeer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst gekwalificeerde keukenteam kookt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminarie een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een seminarie bij Oosterzele!