Salons Roskam – seminarie bij Merelbeke

seminarie Merelbeke - Een schitterende locatie voor een seminarie op een steenworp van Merelbeke - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Merelbeke voor een seminarie

Een seminarie bij Merelbeke wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Door de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminarie bij Merelbeke

Op zoek naar een mooie locatie voor een seminarie bij Merelbeke? In Salons Roskam kunt u aankloppen om in grote stijl familie-evenementen te vieren of om simpelweg in alle rust van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat middenin een luisterrijk decor, dat is wat wij u willen bieden. Thierry en Veronique Fruit, doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magnifiek om bij goed weer in onze tuin te smullen van de zeer hoogstaande gastronomie die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminarie bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw seminarie bij Merelbeke een succes wordt! Culinaire creaties van topniveau, de met zorg geselecteerde wijnen en al even kwaliteitsvolle dessertjes, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze vertrekken hebben een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere feestzaal is zeer fraai aangekleed en vormgegeven. Voor elk feest van iedere schaal hebben wij de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminarie in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd seminarie! Wanneer u zonder kopzorgen wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Salons Roskam is het doel om alles in het werk te stellen zodat de genodigden zorgeloos in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een seminarie in een wondermooie tuin

Een seminarie in een mooie tuin bij Merelbeke? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de fabuleuze tuin een belevenis die u niet snel zult vergeten. In dit indrukwekkende decor zult u zonder enige twijfel een sterke indruk maken op de uw genodigden. bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten en familiebijeenkomsten komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Alle gasten zullen door onze bekwame medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een supergeslaagd feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen enorm smaakvol, maar ook een waar genot voor alle andere zintuigen. Een seminarie bij

Gastronomische verwennerij voor een seminarie

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt proeven van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer getalenteerde team van keukenpersoneel kookt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminarie een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een seminarie bij Merelbeke!