Salons Roskam – seminarie bij Gentbrugge

seminarie Gentbrugge - Een fantastische locatie voor een seminarie op een geringe afstand van Gentbrugge - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gentbrugge voor een seminarie

Een seminarie bij Gentbrugge wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een zeer fraai blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Met dank aan de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminarie bij Gentbrugge

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een seminarie bij Gentbrugge? In Salons Roskam kunt u terecht om op klassevolle manier familiale evenementen te beleven of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Wij garanderen u een zalige omgeving waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze grootste troeven zijn. U zal uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Bij mooi weer kunt u in onze mooie tuin tafelen die u in volledige relaxatiemodus brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminarie bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw seminarie bij Gentbrugge een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een gezellig samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische kunstwerkjes, zalige wijnen en prachtige desserten. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een droomsetting voor iedere bijzondere aangelegenheid. Kortom, wij hebben alles in huis om uw seminarie naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminarie in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd seminarie! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kunt u niet beter zijn dan bij ons. Bij ons is het doel om alles in in de strijd te gooien opdat de genodigden zonder kopzorgen in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een seminarie in een wondermooie tuin

Een seminarie in een prachtige tuin bij Gentbrugge? Ieder event bij ons is enkel al dankzij de wonderlijke tuin een ervaring die u niet vlug zult vergeten. In dit indrukwekkende decor zult u zonder enige twijfel een sterke indruk maken op de uw gasten. Voor ieder feest kunt u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kunt hier in stijl uw gasten ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets zal ontbreken. Dat garanderen wij u. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een ontspannen feest viert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide keuken is niet alleen zeer lekker, maar ook een lust voor alle andere zintuigen. Een seminarie bij

Culinaire verwennerij voor een seminarie

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer fier. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer getalenteerde team van keukenpersoneel kookt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminarie een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een seminarie bij Gentbrugge!