Salons Roskam – seminarie bij Gavere

seminarie Gavere - Een unieke locatie voor een seminarie vlak bij Gavere - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gavere voor een seminarie

Een seminarie bij Gavere wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fraai overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de fraaie setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminarie bij Gavere

Op zoek naar een unieke locatie voor een seminarie bij Gavere? Salons Roskam is een plek waar u baadt in rust op relaxte manier kunt lunchen of dineren en eveneens iedere familiegebeurtenis kunt vieren: trouwfeesten, jubilea, communies, enz.. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles middenin een zeer mooi decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zult volledig in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is werkelijk magisch om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer hoog aangeprezen keuken die wij u offreren.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminarie bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw seminarie bij Gavere een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent ten volle genieten van een gezellig samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire hoogstandjes, de beste wijnen en geweldige desserten. De vertrekken beschikken over een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle types evenementen aankunnen en elke zaal is uiterst fraai aangekleed en vormgegeven. Kortom, wij hebben alles in huis om uw seminarie naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminarie in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd seminarie! Als u zonder kopzorgen wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al ons comfort kan proeven.

Een seminarie in een wondermooie tuin

Een seminarie in een prachtige tuin bij Gavere? Elk event bij Salons Roskam is alleen al dankzij de fabelachtige tuin een ervaring die u niet vlug zal vergeten. In dit unieke decor zal u ongetwijfeld een sterke indruk maken op de gasten. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u van op aan. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een intiem feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische hoogstandjes zijn een genot voor oog en tong. Een seminarie bij

Gastronomische verwennerij voor een seminarie

Op de creatieve kookkunst van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer trots. U kunt proeven van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en immer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer vakkundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminarie een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een seminarie bij Gavere!