Salons Roskam – seminarie bij De Pinte

seminarie De Pinte - Een mooie locatie voor een seminarie op een steenworp van De Pinte - Salons Roskam

De perfecte locatie bij De Pinte voor een seminarie

Een seminarie bij De Pinte wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een zeer fraai blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Door de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminarie bij De Pinte

Op zoek naar een mooie locatie voor een seminarie bij De Pinte? Salons Roskam is een plek waar u baadt in rust ontspannen kan dineren of lunchen en eveneens elke familiefeest kunt organiseren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles in een magnifiek decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u totaal verwennen en ervoor zorgen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Bij mooi weer kan u in onze prachtige tuin vertoeven die u in totale relaxatiemodus brengt terwijl u intussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminarie bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw seminarie bij De Pinte een succes wordt! Culinaire kunststukjes van het allerhoogste niveau, de wijnen en dito dessertjes, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een gedroomde omgeving voor elke bijzondere feestgelegenheid. Voor elk feest van iedere schaal beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminarie in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd seminarie! Voor kopzorgenvrij relaxen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al onze luxe kunt proeven.

Een seminarie in een wondermooie tuin

Een seminarie in een mooie tuin bij De Pinte? De prachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een ervaring die je nooit vergeet. Het is een werkelijk indrukwekkend decor, ideaal geschikt voor ieder soort van feest. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier helemaal tot hun recht. U kan bij ons op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan niets zal mankeren. Daar kunt u van op aan. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve gastronomie is niet alleen verschrikkelijk smaakvol, maar ook een waar genot voor de andere zintuigen. Een seminarie bij

Gastronomische verwennerij voor een seminarie

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm fier. U kunt genieten van een harmonieuze mix van schoonheid en een fijne gastronomie. De lekkere en tevens klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst ervaren keukenteam werkt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminarie een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een seminarie bij De Pinte!