Salons Roskam – seminar bij Zwijnaarde

seminar Zwijnaarde - Een unieke locatie voor een seminar op een boogscheut van Zwijnaarde - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Zwijnaarde voor een seminar

Een seminar bij Zwijnaarde wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een mooi uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Met dank aan de aangename setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminar bij Zwijnaarde

Op zoek naar een mooie locatie voor een seminar bij Zwijnaarde? In Salons Roskam kunt u terecht om met klasse familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te vieren of om doodeenvoudig in alle rust van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles middenin een magnifiek decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Wij, doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is ronduit magnifiek om bij goed weer in onze tuin te genieten van de zeer hoog aangeprezen gastronomie die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminar bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw seminar bij Zwijnaarde een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, mooie wijnen en fantastische dessertbuffetten. De vertrekken met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde omgeving voor elke bijzondere feestgelegenheid. Voor ieder feest(je) van iedere omvang beschikken wij over de juiste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminar in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd seminar! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij ons is het ultieme streefdoel om alles in te doen opdat onze gasten zorgeloos in alle wenselijke comfort kunnen baden.

Een seminar in een wondermooie tuin

Een seminar in een mooie tuin bij Zwijnaarde? Elk event bij ons is enkel al dankzij de fabuleuze tuin een gebeurtenis die u niet vlug zult vergeten. Het is een ronduit indrukwekkend decor, ideaal geschikt voor elk soort van feest. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier helemaal tot hun recht. U kan bij ons in stijl uw genodigden ontvangen terwijl het ze aan werkelijk niets zal mankeren. Dat garanderen wij u. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De kundig op punt gestelde keuken is niet alleen verschrikkelijk smaakvol, maar ook een waar genot voor het oog. Een seminar bij

Gastronomische verwennerij voor een seminar

Op de creatieve kookkunst van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm fier. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De lekkere en tevens stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer getalenteerde team van keukenpersoneel werkt enkel met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminar een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een seminar bij Zwijnaarde!