Salons Roskam – seminar bij Oost-Vlaanderen

seminar Oost-Vlaanderen - Een unieke locatie voor een seminar in de buurt van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor een seminar

Een seminar bij Oost-Vlaanderen wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fantastisch overzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminar bij Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een seminar bij Oost-Vlaanderen? Salons Roskam is een locatie waar u baadt in rust ontspannen kan dineren en lunchen en ook elke familiegebeurtenis kan houden: trouwfeesten, jubilea, communies, enzovoort. Wij garanderen u een leuke setting waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze straffe sterke punten zijn. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u helemaal verwennen en zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is ronduit wonderlijk om bij goed weer in onze tuin te genieten van de zeer hoogstaande keuken die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminar bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw seminar bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Gastronomische topkunsten van het allerhoogste niveau, de lekkerste wijnen en dito dessertbuffetten, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor iedere speciale gelegenheid. Voor elk feest van iedere schaal hebben wij de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminar in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd seminar! Indien u zonder kopzorgen wil genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kan genieten.

Een seminar in een wondermooie tuin

Een seminar in een prachtige tuin bij Oost-Vlaanderen? Ieder evenement bij ons is alleen al dankzij de fabelachtige tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. In dit zeer speciale decor zal u zonder twijfel een sterke indruk maken op de uw genodigden. Voor ieder feest kan u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan hier op klassevolle wijze uw gasten ontvangen terwijl het ze aan niets zal mankeren. Daar staan wij garant voor. Alle genodigden zullen door onze oplettende personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedereen een onvergetelijk feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail bereide gastronomische hoogstandjes zijn een streling voor oog en tong. Een seminar bij

Gastronomische verwennerij voor een seminar

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De mooie en tevens klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst geoefende team van keukenpersoneel werkt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminar een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een seminar bij Oost-Vlaanderen!