Salons Roskam – seminar bij Merelbeke

seminar Merelbeke - Een luisterrijke locatie voor een seminar in de omgeving van Merelbeke - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Merelbeke voor een seminar

Een seminar bij Merelbeke wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminar bij Merelbeke

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een seminar bij Merelbeke? Salons Roskam is een oord waar u baadt in rust op ontspannen wijze kunt dineren of lunchen en alsook iedere familiefeest kunt houden: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, enz.. Wij garanderen u een zalige omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze voornaamste troefkaarten zijn. U zal uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het mooi weer is kan u in onze prachtige tuin tafelen die u in volledige relaxatie brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminar bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw seminar bij Merelbeke een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van topniveau, de lekkerste wijnen en dito dessertjes, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De feestruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor elke bijzondere gelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw seminar naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminar in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd seminar! Voor kopzorgenvrij ontspannen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij ons is het ultieme streefdoel om alles in te doen zodat de gasten zonder kopzorgen in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een seminar in een wondermooie tuin

Een seminar in een mooie tuin bij Merelbeke? De adembenemende tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een belevenis die je nooit zal vergeten. Het is een ronduit fabelachtig decor, perfect op maat voor elk type van feestgelegenheid. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan bij ons stijlvol uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan niets ontbreekt. Daar staan wij borg voor. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een intiem feest viert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail gemaakte culinaire pareltjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een seminar bij

Gastronomische verwennerij voor een seminar

Op de creatieve kookkunst van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer fier. U kunt genieten van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer ervaren keukenteam werkt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminar een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een seminar bij Merelbeke!