Salons Roskam – seminar bij Heusden

seminar Heusden - Een mooie locatie voor een seminar op een geringe afstand van Heusden - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Heusden voor een seminar

Een seminar bij Heusden wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een fantastisch overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminar bij Heusden

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een seminar bij Heusden? In Salons Roskam kunt u aankloppen om op klassevolle manier familie-evenementen te vieren of om simpelweg in alle rust van een lunch of diner te genieten. Wij bieden u een aangename omgeving waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze voornaamste sterke punten zijn. U zal helemaal in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen moeite te veel om u een heuglijke dag te bezorgen. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Bij mooi weer kan u in onze wondermooie tuin zitten die u in complete relaxatiemodus brengt terwijl u kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminar bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw seminar bij Heusden een succes wordt! Culinaire topkunsten van topniveau, de met zorg voor u geselecteerde wijnen en al even hoogstaande dessertbuffetten, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. De feestruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde omgeving voor elke bijzondere aangelegenheid. Voor ieder feest van elke schaal hebben wij de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminar in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd seminar! Voor kopzorgenvrij ontspannen en genieten kunt u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kan proeven.

Een seminar in een wondermooie tuin

Een seminar in een mooie tuin bij Heusden? Elk event bij Salons Roskam is alleen al dankzij de fabuleuze tuin een belevenis die u niet snel zal vergeten. Het is een ronduit adembenemend decor, ideaal op maat voor ieder type van feestgelegenheid. Voor elk feest kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan hier op stijlvolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan niets zal mankeren. Dat beloven wij u. Alle genodigden zullen door onze zeer attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedereen een supergeslaagd feest zal beleven. De creatieve gastronomie is niet alleen uiterst smaakvol, maar ook een genot voor de andere zintuigen. Een seminar bij

Culinaire verwennerij voor een seminar

Op de creatieve kookkunst van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer trots. U kunt proeven van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De goed uitgekozen en immer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst kundige keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminar een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een seminar bij Heusden!