Salons Roskam – seminar bij Gentbrugge

seminar Gentbrugge - Een magnifieke locatie voor een seminar niet ver uit de buurt van Gentbrugge - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gentbrugge voor een seminar

Een seminar bij Gentbrugge wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een prachtig overzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Door de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminar bij Gentbrugge

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een seminar bij Gentbrugge? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om in alle stijl familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te organiseren of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een stijlrijke setting waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze strafste troeven zijn. U zult compleet in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Als het goed weer is kunt u in onze ongelofelijk mooie tuin rustig tafelen die u in complete relaxatiemodus brengt terwijl u ondertussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminar bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw seminar bij Gentbrugge een succes wordt! Culinaire topkunsten van het allerhoogste niveau, de beste wijnen en al even hoogstaande desserten, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De feestruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een gedroomde setting voor elke speciale gelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw seminar naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminar in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd seminar! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij ons hebben we als ultieme streefdoel om alles in het werk te stellen zodat de genodigden zonder zorgen in alle wenselijke luxe kunnen baden.

Een seminar in een wondermooie tuin

Een seminar in een prachtige tuin bij Gentbrugge? De adembenemende tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een belevenis die je nooit meer vergeet. In dit unieke decor zult u zonder enige twijfel een sterke indruk maken op de uw genodigden. bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten en familiebijeenkomsten komen hier volledig tot hun recht. U kan hier stijlvol uw genodigden ontvangen terwijl het ze aan niets ontbreekt. Daar kunt u helemaal zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze oplettende medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een fantastisch feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde culinaire meesterwerkjes zijn een streling voor oog en tong. Een seminar bij

Gastronomische verwennerij voor een seminar

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel fier. U kunt proeven van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer ervaren team van keukenpersoneel kookt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminar een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een seminar bij Gentbrugge!